Architectuurfotograaf

 
 

Bent u architect of vastgoedmakelaar, en u heeft een architectuurfotograaf nodig voor één van uw projecten? Als architectuurfotograaf maak ik graag gebruik van natuurlijk licht, en heb ik oog voor de kleinste details. 

 
 
Architectuurfotograaf Antwerpen
Architectuurfotograaf
Architectuurfotograaf restaurant
Interieurfotograaf bij Blend in Antwerpen.

Als architectuurfotograaf hou ik mijn foto's graag sfeervol en natuurlijk. Het zien van de foto moet een bepaalde sfeer oproepen.

Mijn werkwijze als architectuurfotograaf

Wil u uw project op de juiste manier promoten, dan is een architectuurfotograaf van groot belang om u hier bij te helpen. Uw bedrijf geeft meteen een professionele indruk aan de hand van kwaliteitsvolle interieurfoto's.

Na een kleine briefing, maak ik een afspraak met de klant. Het fotograferen van een interieur of een woning duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Als architectuurfotograaf maak ik hierbij gebruik van het natuurlijk licht in de woning of het appartement. Dit geeft een sfeervolle indruk van het betreffende pand voor het gebruik van foto's online op een website of via drukwerk.

Iedere foto wordt zorgvuldig geselecteerd en bewerkt, en afgeleverd in hoge resolutie. Uw foto's kunnen worden bekeken en gedownload worden via een online galerij, en zijn ongeveer na 4 weken klaar. Contacteer me gerust indien u meer informatie wil over een architectuurfotografie voor uw volgend project.