Bedrijfsfotografie

 

Ook voor bedrijfsfotografie kan je bij me terecht. Jullie bedrijf heeft een evenement geörganiseerd, en jullie willen dit graag in beeld? Een promotie voor een nieuw artikel? U wil een bedrijfsreportage of hebt foto's nodig van uw personeel of CEO voor jullie website of publicatie? Ook voor productfotografie kan je bij me terecht. Hier kan je alvast wat bekijken van mijn bedrijfsfotografie.

 

 
Bedrijfsfotografie voor Les Gazelles

Bedrijfsfotografie voor Les Gazelles

Productfotografie

Productfotografie

david-kaba-megabite-and-co-brussel-055.jpg

Werkwijze bij bedrijfsfotografie

Een fotoreportage van uw bedrijf is een krachtige tool voor uw presentatie op uw website of bij een publicatie, en geven zakenpartners en klanten een professionele indruk van uw werkwijze en de sfeer binnen uw bedrijf.
 
Samen met het bedrijf bespreek ik elk project in een kleine briefing. Elke foto wordt zorgvuldig nabewerkt voor een optimaal resultaat. Uw foto's zijn doorgaans na 4 weken klaar, en worden digitaal afgeleverd in hoge resolutie.

Welke bedrijfsfotografie?

Je kan bij me terecht voor verschillende soorten bedrijfsfotografie:

Wenst u een video met een korte voorstelling van uw bedrijf, of als promotie voor een nieuwe dienst of artikel? Een evenement filmen? Ook het maken van bedrijfsfilms behoort tot één van de mogelijkheden.

Bij bedrijfsfotografie is elk project verschillend. Contacteer ons voor een offerte op maat, of voor meer informatie. Vergeet niet een kleine omschrijving van het project mee te geven.