Van webdesign tot fotografie en videografie

Hallo, ik ben David. Ik ontwerp websites. Ik fotografeer. Ik film.

 

WEBDESIGN

Als webdesigner ontwerp ik websites voor fotografen en bedrijven, tot zelfs webshops.

FOTOGRAFIE

Je kan bij me terecht voor interieurfotografie, bedrijfsfotografie en corporate fotoshoots.

VIDEOGRAFIE

Een bedrijfsfilm maken? Een evenement filmen? Ik kan u helpen met het maken van video’s!

Modern en fris webdesign

 

Webdesign voor jullie bestaande website? Een webshop nodig om jouw producten online te verkopen? Ik ontwerp straffe en duidelijke websites die gevonden worden door zoekmachines, en bovendien kunnen bekeken worden op alle mobiele apparaten.

 

 

Webdesign voor uw website volgens uw wensen

Samen bespreek ik vooraf waar uw klanten naar op zoek zijn, wat belangrijk is voor uw bedrijf, en zorg voor de juiste pagina-indeling, en structuur van jullie website.

Pas zelf je website aan

Via het CMS-systeem dat ik gebruik, is het gemakkelijk om zelf foto's toe te voegen of teksten later aan te passen.

Squarespace, Wordpress, Joomla...

Voor onze webdesign maken onder andere gebruik van Squarespace, Wordpress en Joomla voor het ontwerpen van uw website. Op deze manier kan je zelf je website makkelijk onderhouden, en aanpassen.

Responsive design

Vandaag de dag worden websites regelmatig bekeken op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Daarom is het belangrijk dat uw website ook gebruiksvriendelijk is op deze apparaten. Bij het ontwerpen van elke website wordt hier rekening mee gehouden, en zorg ik er voor dat uw website een responsive design heeft.

Goedkoop

In mijn bescheiden studio kan ik topkwaliteit leveren aan de beste prijzen. Geen tussenpersonen maar een persoonlijke en gerichte aanpak voor uw website.

Wil u uw bestaande website vernieuwen, of een nieuwe website laten ontwerpen? Contacteer me voor meer informatie of voor een offerte voor uw webdesign.