Interieurfotografie, bedrijfsfotografie en bedrijfsfilms.

Bent u architect en wil u interieurfoto's van uw laatste project? Uw bedrijf organiseert een evenement? U heeft nieuwe foto's nodig van uw personeel of producten voor uw website of publicatie?
Ook als fotograaf kan ik je verder helpen.

 

Interieurfotografie

Architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars kunnen bij me terecht voor moderne interieurfotografie. Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht, wanneer mogelijk, en werk in een editorial stijl.

bedrijfsfotografie

Uw bedrijf organiseert een feest of evenement? Een corporate shoot van de CEO voor jullie website of een publicatie? Ook voor bedrijfsfotografie kan je bij me terecht. 

Bedrijfsfilms

Heeft jouw bedrijf een filmpje nodig om jullie bedrijf voor te stellen of voor een promotie. Ik help jullie graag verder met uw bedrijfsfilm.

Interieurfotografie

 
 

U bent architect of makelaar, en u heeft een interieurfotograaf nodig voor één van uw projecten? Bij interieurfotografie maak ik graag gebruik van natuurlijk licht, en heb ik oog voor de kleinste details. 

 
 
Interieurfotografie-antwerpen
Interieurfotografie

Interieurfotografie

Interieurfotografie restaurant

Interieurfotografie restaurant

Interieurfotografie bij Blend in Antwerpen.

Interieurfotografie bij Blend in Antwerpen.

Keuken door B’Art Interieur te Sint-Niklaas

Keuken door B’Art Interieur te Sint-Niklaas

Bij interieurfotografie hou ik mijn foto's graag sfeervol en natuurlijk. Het zien van de foto moet een bepaalde sfeer oproepen.

Werkwijze bij interieurfotografie

Een goede interieurfotograaf is van groot belang bij het promoten van uw project. Uw bedrijf geeft meteen een professionele indruk aan de hand van kwaliteitsvolle interieurfoto's.

Na een kleine briefing, maak ik een afspraak met de klant. Het fotograferen van een interieur is een beetje afhankelijk van de te fotograferen ruimten. Gemiddeld duurt dit 2 tot 2,5 uur. Als interieurfotograaf maak ik hierbij gebruik van het natuurlijk licht in het appartement of de woning. Dit geeft een sfeervolle indruk van het betreffende pand voor het gebruik van foto's online op een website of via drukwerk.

Iedere foto wordt zorgvuldig geselecteerd en bewerkt, én digitaal afgeleverd in hoge resolutie via een gallerij. Uw interieurfoto's zijn doorgaans na 4 weken klaar.

Bedrijfsfotografie

 

Ook voor bedrijfsfotografie kan je bij me terecht. Jullie bedrijf heeft een evenement geörganiseerd, en jullie willen dit graag in beeld? Een promotie voor een nieuw artikel? U wil een bedrijfsreportage of hebt foto's nodig van uw personeel of CEO voor jullie website of publicatie? Ook voor productfotografie kan je bij me terecht. Hier kan je alvast wat bekijken van mijn bedrijfsfotografie.

 

 
Bedrijfsfotografie voor Les Gazelles

Bedrijfsfotografie voor Les Gazelles

Productfotografie

Productfotografie

david-kaba-megabite-and-co-brussel-055.jpg

Werkwijze bij bedrijfsfotografie

Een fotoreportage van uw bedrijf is een krachtige tool voor uw presentatie op uw website of bij een publicatie, en geven zakenpartners en klanten een professionele indruk van uw werkwijze en de sfeer binnen uw bedrijf.
 
Samen met het bedrijf bespreek ik elk project in een kleine briefing. Elke foto wordt zorgvuldig nabewerkt voor een optimaal resultaat. Uw foto's zijn doorgaans na 4 weken klaar, en worden digitaal afgeleverd in hoge resolutie.

Welke bedrijfsfotografie?

Je kan bij me terecht voor verschillende soorten bedrijfsfotografie:

Wenst u een video met een korte voorstelling van uw bedrijf, of als promotie voor een nieuwe dienst of artikel? Een evenement filmen? Ook het maken van bedrijfsfilms behoort tot één van de mogelijkheden.

Bij bedrijfsfotografie is elk project verschillend. Contacteer ons voor een offerte op maat, of voor meer informatie. Vergeet niet een kleine omschrijving van het project mee te geven.

 

Bedrijfsfilm

 

Een bedrijfsfilm wordt meer en meer gebruikt als voorstelling voor bedrijven. Met een korte videoclip kan je je bedrijf of een promotie op een leuke manier voorstellen aan potentiële klanten. Als videograaf bespreek ik graag samen jullie idee en werk ik jullie bedrijfsfilm uit.

 

 

Feestzaal en traiteur l'Amuse in Beveren. Video met de voorstelling van de mensen achter de feestzaal.

Everyday Marta - Tiense Suiker

Megabite & co is een tandartsenpraktijk gelegen in Brussel en Leuven.

Everyday Marta - Alpro

Styled shoot in Yport, Normandië, Frankrijk

Promo video for Unielle Couture, Amsterdam, the Netherlands

Werkwijze bij een bedrijfsfilm

Na een kleine briefing van het te realiseren project, werk ik samen met de klant een scenario uit. Ik kom doorgaans een halve dag of hele dag ter plaatste filmen voor uw bedrijfsfilm.
De bedrijfsfilm wordt steeds zorgvuldig gemonteerd en afgeleverd in hoge resolutie.

Vraag een offerte aan op maat voor videografie.